Нову загальноосвітню школу побудують в Одеській області

Нову загальноосвітню школу побудують в Одеській області

На місці майбутніх робіт заклали капсулу із посланням до нащадків

На місці майбутнього будівництва загальноосвітньої школи у селищі міського типу Авангард заклали капсулу з посланням для нащадків. Про це повідомив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Колебошин.

«У 2018 році в Авангарді планують розпочати будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів. Наразі проектна фірма завершує розробку проектно-кошторисної документації та має подати її на експертизу. На місці майбутніх робіт місцеві мешканці заклали капсулу із посланням до нащадків. Його також підписав Президент України Петро Порошенко, перебуваючи 1 червня із робочою поїздкою в Одеській області», — підкреслив Сергій Колебошин.

Зазначимо, наразі на території Авангардівської громади функціонують Прилиманська загальноосвітня школа на 720 місць, а також Авангардівська НВК, яку відвідують 510 дітей (14 груп дитячого садка, а також 6 початкових класів). Усього на території громади офіційно мешкають більше 2 тисяч дітей у віці до 17 років. Деякі з них наразі вимушено їздять на навчання до міста Одеса та селища міського типу Великий Дальник.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що на Одещині завершено ремонт дороги Струмок-Шевченкове-Кілія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: