Обезголовлення дівчини в Одесі: правоохоронці розповіли подробиці

Обезголовлення дівчини в Одесі: правоохоронці розповіли подробиці

Підозрюваного у вбивстві та обезголовленні одеситки взято під варту

До розкриття нечуваного за своєю жорстокістю злочину були залучені найдосвідченіші працівники одеської поліції. Під час відпрацювання зв’язків потерпілої в поле зору правоохоронців потрапив її 24-річний знайомий.

Після проведення низки необхідних заходів зловмисника затримали. Під час затримання чоловік намагався накласти на себе руки. Один із поліцейських, який цьому завадив, сам отримав ножові поранення руки.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

«Встановлено, що між потерпілою та підозрюваним стався конфлікт. Під час сварки правопорушник спочатку вистрілив в голову своєї жертви з пістолета, а потім відрізав її та, забравши з собою, пішов геть. Крім цього, з квартири одеситки він прихопив деякі її речі, - зокрема, золоті прикраси та взуття. Пізніше їх було вилучено під час санкціонованого обшуку в орендованому чоловіком офісі. Також поліцейські вилучили та направили на експертизу ймовірне знаряддя злочину – пістолет», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що навіть зізнавшись у вчиненому, зловмисник відмовився співпрацювати з правоохоронцями та показувати, куди подів частину тіла вбитої жінки. Під час пошукових заходів, розгорнутих працівниками Хмельницького відділення поліції, Управління карного розшуку та Слідчого управління ГУНП, її було знайдено в землі на околиці міста.

Наразі досудове слідство у справі триває. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів та повідомили чоловікові про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 с.187 (розбій). Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості ще за двома статтями: ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. В якості запобіжного заходу суд обрав підозрюваному тримання під вартою. У разі визнання чоловіка осудним йому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що сусіди обезголовленої одеситки розповіли деякі деталі того моторошного вечора.

Також стало відомо, що голову по-звірячому вбитої одеситки знайшли в катакомбах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: