Очільник Одещини вручив відзнаки видатним освітянам

Очільник Одещини вручив відзнаки видатним освітянам

Максим Степанов вручив грамоти та нагрудні знаки освітянам регіону за професіоналізм та відданість справі.

Напередодні  свята «День вчителя» відзнаки отримали понад 40 працівників освіти з різних районів області. Серед них учителі, чиї учні здобули призові місця на всеукраїнських та обласних олімпіадах, автори навчальних посібників, член журі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», вчителі початкових класів, предметники і керівники начальних закладів.

«Усіх педагогів єднає головне – віра у своїх учнів. Розумію, що ця робота емоційно виснажлива і відповідальна, особливо, коли змінюється сама система освіти. Нам усім потрібна ця реформа, і основне навантаження ви приймаєте на себе. І, на моє переконання, реформа освіти повинна вирішити два питання — турбота про учнів та турбота про вчителів. Це найважливіше», — підкреслив Максим Степанов.

Він подякував учителям за їхню роботу, побажав оптимізму і натхнення.

Зазначимо, у 2018 році в Одеській області було відкрито дві нові школи — у Новоєлизаветівці та в Одесі. Також проведено ремонти у понад 450 закладах освіти та закуплено 20 нових шкільних автобусів. У 99,5% шкіл регіону наразі наявний високошвидкісний Інтернет, понад 550 навчальних закладів підключено до мережі Wi-Fi. В Одеській області за ініціативи голови Одеської ОДА Максима Степанова також буде запроваджено новий проект «Вчитель плюс», який має на меті забезпечити рівний доступ учнів до якісної освіти завдяки мережі дистанційних класів.

Нагадаємо, голова облдержадміністрації Максим Степанов ініціював закріплення на законодавчому рівні обов’язкової появи високошвидкісного Інтернету та Wi-Fi у всіх школах країни. У серпні керівник регіону передав у Кабінет Міністрів пропозиції відповідних змін до законопроекту «Про повну загальну середню освіту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: