Одесити все частіше обирають трамваї та тролейбуси

Одесити все частіше обирають трамваї та тролейбуси

За дев'ять місяців 2019 року рухомий склад КП «Одесміськелектротранс» перевіз 146 мільйонів пасажирів

За дев'ять місяців 2019 року рухомий склад КП «Одесміськелектротранс» перевіз 146 мільйонів пасажирів. Про це в ході апаратної наради в мерії повідомила заступниця директора комунального підприємства «Одесміськелектротранс» Наталія Колесніченко.

Також було відзначено, що з початку року пасажиропотік зріс більш ніж на 15%, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Фактично одеські трамваї і тролейбуси перевезли на 20 мільйонів пасажирів більше.

Зростання пасажиропотоку призвело і до збільшення доходів підприємства від продажу квитків. Так, за дев'ять місяців 2019 року КП «ОМЕТ» заробило 145 мільйонів гривень, а за аналогічний період 2018 року - 82,3 млн грн.

«Той факт, що ми зберегли вартість постійних проїзних квитків на рівні 2016 року, призвів до збільшення кількості продажів на 85%. І в 2019 році ми вже реалізували проїзні майже на 10 мільйонів гривень», - повідомила Наталія Колесніченко.

У грудні 2018 року вартість разового проїзду в рухомому складі КП «Одесміськелектротранс» підвищилася з 3 до 5 гривень, в той час як ціни на проїзні квитки залишалися на колишньому рівні - вони становлять 2 гривні за одну поїздку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: