Одеські правоохоронці викрили групу квартирних шахраїв

Одеські правоохоронці викрили групу квартирних шахраїв

Підозрювані збиралися за підробленим документам продати квартиру на вулиці Армійській

Прокурори місцевої прокуратури спільно з працівниками Київського відділу поліції  та Управління захисту економіки органів поліції в області викрили групу квартирних шахраїв, які планували продати житло одесита.

Про це інформує прес-служба прокуратури в Одеській області, повідомляє «Главком».

«Ділки відслідковували активність поблизу цієї 2-кімнатної квартири у будинку на перехресті вул. Армійської та проспекту Шевченка. Оскільки тривалий час туди не навідувався господар та деякий час не проживали квартиранти, чоловіки взяли нерухомість «в оборот»», - йдеться у повідомленні.

Також слідство відпрацьовує можливу причетність до злочину колишніх квартирантів, які мали і ключі, і копію документів власника житла.   

З’ясовано, що чоловіки підробили паспорт власника квартири та намагалися продати житло за 35 тис. доларів США площею майже 50 кв. м. добросовісним покупцям.

На майже завершальній стадії злочину, а саме підписанні договору купівлі-продажу з покупцями шахраїв викрили правоохоронці.

Наразі місцева прокуратура повідомила про підозру чотирьом співучасникам квартирної афери (ч. 2 ст.15 ч. 4 ст.190 КК України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: