Одеські правоохоронці затримали іноземця за скоєння розбійного нападу

Одеські правоохоронці затримали іноземця за скоєння розбійного нападу

Зловмисник та його спільники посеред центру міста безжалісно побили мешканця Одещини, після чого заволоділи його майном

У вечірній час на одній з вулиць міста четверо чоловіків, обравши собі жертвою 28-річного чоловіка, нанесли останньому чисельних ударів, та заволоділи його мобільним телефоном і золотими прикрасами.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Про цю подію на спецлінію «102» повідомили лікарі, оскільки потерпілий одразу був доставлений до Обласної клінічної лікарні з численними травмами голови.

Співробітникам відділу кримінальної поліції Приморського відділу поліції вдалося оперативно вийти на слід зловмисників. В ході проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів було встановлено місцезнаходження та затримано одного із учасників розбійного нападу. Ним виявився 21-річний громадянин однієї із сусідніх держав. Під час затримання у зловмисника був вилучений викрадений мобільний телефон.

На теперішній час нападника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

По вказаному факту триває досудове розслідування в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають вичерпних заходів щодо встановлення усіх обставин вказаної події та затримання інших учасників злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: