Одеський юридичний ліцей став переможцем Всеукраїнського турніру юних правознавців

Одеський юридичний ліцей став переможцем Всеукраїнського турніру юних правознавців

Команда Одеського юридичного ліцею посіла друге місце на Всеукраїнському турнірі юних правознавців

На базі Рівненського обласного наукового ліцею відбувся ХVIІ Всеукраїнський турнір юних правознавців. У цьому році в турнірі брала участь 21 команда із різних регіонів України: Харківа, Волині, Донецька, Рівно, Херсона, Житомира, Одеси.

До складу команди Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради Одеської області увійшли учні 11-го класу, а саме: Ганна Кіслова, Олександр Мацак, Анастасія Голуб, Євгенія Цуркан, Надія Мінжирян. Керівник команди - вчитель ліцею Сергій Прутцев.

Команди вели полеміку щодо найактуальніших у правовій сфері питань, пропонували свої варіанти законодавчих і практичних вирішень існуючих проблем, аналізували зарубіжний і міжнародний досвід та можливості його впровадження в українське законодавство.

Команда Одеського юридичного ліцею відзначилася своїми знаннями та неординарним мисленням у питаннях європейських правових стандартів та імплементації їх в українському суспільстві, а також вирішенні проблем екологічної шкоди, кримінальних проступків, злочинності у сфері інформаційних технологій, подолання булінгу, мобінгу, протидії торгівлі людьми та ін.

У ході напруженої боротьби команда Одеського юридичного ліцею посіла ІІ місце.

Метою турніру юних правознавців є популяризація правових знань серед учнівської молоді, її виховання в дусі загальнолюдських демократичних цінностей; створення умов для реалізації та розвитку науково-дослідницьких, творчих здібностей учасників освітнього процесу, прищеплення їм навичок критичного мислення, роботи в колективі, вміння формувати та відстоювати власну думку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: