Одесу протягом минулого року відвідали понад 20 тисяч китайців

Одесу протягом минулого року відвідали понад 20 тисяч китайців

У міськраді пояснили, як вдалося досягнути такого туристичного потоку

В Одесі повідомили про рекордну кількість китайських туристів у минулому році. Так, протягом 2017-го місто відвідало понад 20 тисяч гостей з Китаю. Про це розповіла директор департаменту культури і туризму Одеської міськради Тетяна Маркова.

За словами Маркової, такий прорив у туристичній сфері між містами Піднебесної і Одесою є результатом плідної роботи департаменту  в напрямку китайського ринку. Чиновниця розповіла, що для таких результатів довелося зареєструватися у соціальних мережах, популярних в КНР.

«Це колосальна робота, оскільки китайці не користуються такими мережами як Google, Viber, WhatsApp, тому ми працюємо з місцевими системами, в яких зареєструвалися. Значно допомогла участь Одеси в двох великих міжнародних виставках в Пекіні і Шанхаї», – пояснила чиновниця.

Також Маркова впевнена, що розвиток цього напрямку буде успішно продовжуватися, незважаючи на труднощі перекладу і відмінності у менталітеті.

Раніше повідомлялося, що в Одесі створили першу групу припортового контролю, яка запобігатиме незаконному обігу вибухівки та наркотиків у контейнерах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: