«Пекельний колгосп і повний несмак»: український блогер розкритикував Одесу

«Пекельний колгосп і повний несмак»: український блогер розкритикував Одесу
Гордієнко зауважив, що стан доріг і тротуарів в Одесі жахливий
Фото Ян Гордієнко/instagram

Ведучий передачі «Орел і Решка» відпочив в Одесі і потім розповів про свої враження

Український блогер-мандрівник та ведучий передачі «Орел і Решка» Ян Гордієнко розкритикував відпочинок в Одесі. У своїх Instagram-stories він описав свої враження від Одеси, пише «РБК Україна».

Ян відпочив в Одесі і потім розповів про свої враження. Критика була нещадною.

«У цей приїзд відчуття від міста жахливі. Про божевільні ціни і повну відсутність сервісу у зв'язку з нескінченним потоком людей, я думаю всі в курсі. Але ось Муніципальний розвиток міста залишився десь у двохтисячних», – написав блогер.

Гордієнко зауважив, що стан доріг і тротуарів у місті жахливий, також відсутні пандуси для людей з інвалідністю.

instagram.com/yan_gordienkoinstagram.com/yan_gordienko

«Одеса – це коли на одному перехресті з одного боку є пандус для інвалідів, а з іншого ні і це в самому центрі міста. Повна відсутність загального дизайн-коду, пекельний колгосп і повний несмак скрізь. Всі ліплять свої ларьки й тонну реклами де завгодно», – додав він.

За словами Яна, Одеса могла б стати туристичною Барселоною, але влада міста просто ганьбить її.

«Це велика ганьба місцевої влади, бо Одеса – неймовірно багате місто, і, якби гроші не йшли повз, це був би дуже гідний курорт, порівнянний з Барселоною», – підкреслив Гордієнко.

Тим часом, в мережі з'являються мальовничі фото й відео, в яких відпочивальники розповідають, що на Одещині море чисте, тепле і без медуз, відповідно можна насолоджуватися відпочинком.

Як повідомляли раніше, на популярному в українців курорті Кирилівка, який розташований в Запорізькій області, неможливо купатися в Азовському морі через нашестя медуз. Але нещодавно власники баз відпочинку вдалися до радикальних дій,

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: