Поліцейські Одещини розкрили вбивство жителя Іванівського району

Поліцейські Одещини розкрили вбивство жителя Іванівського району

На ґрунті ревнощів 27-річний чоловік забив свого товариша до смерті та намагався втопити його тіло у річці. Наразі зловмисника затримано

До поліції звернулася жителька Іванівського району та повідомила, що в грудні 2017 року її 30-річний племінник пішов з дому та до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в одеській області, повідомляє «Главком».

Під час проведення оперативно-розшукових заходів загорнуте в килим тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті співробітники поліції виявили в річці під мостом поблизу с. Северинівка.

У вчиненні цього злочину було викрито 27-річного товариша потерпілого. З його слів, того дня приятель приїхав до нього в гості на велосипеді. В ході спільного розпивання алкогольних напоїв господар оселі приревнував знайомого до своєї співмешканки. На цьому ґрунті виник конфлікт, під час якого зловмисник каменем завдав потерпілому декілька ударів по голові. Після цього він загорнув тіло вбитого у килим, поклав його та велосипед потерпілого на садову тачку, вивіз за село і викинув у річку. Оскільки водойма заросла очеретом, тіло тривалий час залишалося непомітним.

Відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Наразі досудове слідство у справі триває. Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до законодавства за вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: