Поліцією викрито зловмисника, який викрав планшети в дитячому закладі

Поліцією викрито зловмисника, який викрав планшети в дитячому закладі

Слідством Київського відділу поліції проведено досудове розслідування, обвинувальний акт відносно правопорушника направлено до суду

В кінці травня близько третьої години дня місцевий житель зайшов до приміщення дитячої міської лікарні. Озирнувшись, чоловік побачив в коридорі два планшети, які стояли на підзарядці. Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, «таємний відвідувач» схопив гаджети та з місця події втік.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Коли власник викраденого виявив зникнення своїх речей, він одразу звернувся до поліції. Затримали правопорушника працівники поліції охорони, які доставили його до відділу поліції. Ним виявився тричі раніше судимий 36-річний одесит.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, - розповідає т.в.о. заступника начальника Київського відділу поліції Олександр Мільчук. - Обвинувальний акт відносно правопорушника направлено до суду. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: