Поліція звільнила на Одещині заручницю, яку захопив її власний син

Поліція звільнила на Одещині заручницю, яку захопив її власний син
Автівка поліції на місці інциденту

Психічно неврівноважений чоловік влаштував вдома дебош під час чергового приступу хвороби

На Одещині у Лиманському районі психічно неврівноважений чоловік взяв у заручниці свою матір та забарикадувався; поліція проводить з ним переговори. Про це повідомив «Укрінформу» радник очільника Одеської поліції Руслан Форостяк.

Як він зазначив, психічно неврівноважений чоловік влаштував вдома дебош під час чергового приступу хвороби, через що його матір викликала бригаду швидкої медичної допомоги. Медики помітили в будинку обріз рушниці й викликали після свого від'їзду поліцію.

«Коли на місце виклику прибув поліцейський патруль, 34-річний правопорушник метнув у них світлошумову гранату. На щастя, унаслідок вибуху ніхто не постраждав. Але пізніше зловмисник зробив кілька пострілів з мисливської рушниці в сторону офіцера поліції, поранивши його в ліве передпліччя», - розказав Форостяк.

Силовики викликали підкріплення. Приватний будинок, де правопорушник закрився із заручницею - своєю матір’ю очеплений, тривають перемовини.

За його словами, якщо не вдасться домовитися із чоловіком, поліцейські будуть вимушені застосувати силовий варіант розв'язання інциденту.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці успішно виконали оперативний план «Грім».

На місце події прибула слідчо-оперативна група Лиманського відділу поліції, керівництво Головного управління Нацполіції в Одеській області та спецпідрозділ КОРД.

Правоохоронці провели евакуацію цивільного населення з периметру проведення поліцейських заходів. У результаті спецоперації зловмисник затриманий. Серед цивільного населення ніхто не постраждав. Зловмисником виявився 35-річний мешканець с. Курісове.

Зараз на місці події працюють спеціалісти вибухотехнічного управління.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: