Позачергову сесію Білгород-Дністровського міськради охоронятиме поліція і спецназ

Позачергову сесію Білгород-Дністровського міськради охоронятиме поліція і спецназ

Прохання до всіх жителів міста не порушувати громадський порядок під час проведення сесії!

Позачергову сесію Білгород-Дністровського міськради, яка відбудеться 25 червня, будуть охороняти співробітники поліції і спецназ. Про це повідомили в поліції міста Білгорода-Дністровського.

Правоохоронці зазначили, що зазначений захід має широкий суспільний резонанс, що не виключає можливості здійснення окремими громадянами або групою осіб дій, спрямованих на порушення громадської безпеки та порядку.

У зв'язку зі службовою необхідністю, відповідно до п.10 ст.23 Закону України «Про Національну поліцію», а також з метою попередження та недопущення провокацій під час проведення заходів 25 червня забезпечення громадської безпеки та порядку на території Білгород-Дністровського здійснюватимуть співробітники Білгород-Дністровського відділу поліції і 50 поліцейських спецпризначення.

«Прохання до всіх жителів міста не порушувати громадський порядок під час проведення сесії. Попереджаємо, що всі порушники будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства України», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 20 червня ц.р. повідомлялося, що мер Білгорода-Дністровського Алла Гінак скликає позачергову сесію для розгляду її заяви про відставку.

Трохи раніше, в кінці травня, депутати Білгород-Дністровського міськради в 4-й раз зірвали сесію, мер звернулася до керівництва країни з приводу ситуації, що склалася.

В середині червня А.Гінак заявила, що робота виконавчої влади Білгорода-Дністровського паралізована в умовах ігнорування депутатами міськради продовження вже відкритої сесії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: