Правоохоронці затримали групу зловмисників, які обікрали квартиру в Кілії

Правоохоронці затримали групу зловмисників, які обікрали квартиру в Кілії

За гарячими слідами були затримані троє чоловіків, які шляхом підбору ключа проникли в квартиру, звідки скоїли крадіжку грошових коштів і золотих виробів на загальну суму більше півмільйона гривень

До чергової частини Кілійського відділення поліції звернувся чоловік, який повідомив, що вдень був відсутній за місцем проживання півгодини, а коли повернувся додому, виявив, що з сейфа зникли 15 тисяч доларів США, 1800 євро, 20 тисяч гривень, золоті вироби загальною вагою близько 600 грам. 

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Проводячи слідчо-оперативні заходи, через кілька годин після скоєння злочину співробітники УКР ГУНП в Одеській області та працівники Кілійського ВП і Ізмаїльського ВП на в’їзді в Одесу зупинили автомобіль з трьома підозрюваними.

Вони виявилися жителями Черкаської області віком від 39-ти до 41-го року. При собі чоловіки мали частину викрадених коштів і золотих виробів. Решту викраденого правоохоронці вилучили в ході слідчих дій за місцем проживання одного із співучасників.

Підозрювані затримані за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. В даний час вирішується питання про повідомлення їм про підозру в скоєнні злочину і обрання запобіжного заходу. Співробітники поліції з'ясовують всі обставини і роль кожного затриманого у цій події.


За скоєне законом передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: