Російська пропагандистка закликала захопити українську Одесу

Російська пропагандистка закликала захопити українську Одесу
Маргарита Симоньян виявила бажання «повернути Одесу»

Очільниця Russia Today розповіла, як вона захоплюється українофобською стрічкою «Ліквідація»

Головна редакторка пропагандистського телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян виявила бажання «повернути Одесу».

Своїми імперськими амбіціями російська пропагандистка поділилася в Twitter.

«Переглядаємо в ізоляції «Ліквідацію». Який же блискучий серіал. Одесу б теж повернути, звичайно», - написала Симоньян.

94483991_2538828869669059_4878778674377129984_n_01

Черговий інформаційний випад Симоньян у бік України не залишився без уваги. Більшість коментаторів з іронією і презирством поставилися до висловлювань посіпаки Кремля.

«Так навіщо Одесу? Одеса на місці, Крим треба повернути», «Ех, повернути б ті часи, коли на світі не було @M_Simonyan! І коли не було @VRSoloviev», «Спробуй Нью-Йорк поверни, там теж багато цікавих серіалів назнімали», «Донецьк з Луганськом вже «повернули», не бажаєте там пожити? А Одесі просто пощастило, відбулися півсотнею горілих сепарів», - пишуть люди в коментарях.

.jpg_42

До слова, наприкінці березня Симоньян у соцмережах повідомила, що втратила дитину. Відомо, що журналістка завагітніла через чотири місяці після народження третьої дитини. Вона зізналася, що новина стала для неї радісною. Вони з чоловіком вирішили народжувати, незважаючи на ризики. Маргарита заявила, що категорично не визнає аборти.

2005 року 25-річна Маргарита Симоньян була призначена головним редактором телеканалу Russia Today (RT), який веде антиукраїнську агітацію та фактично є рупором Кремля в Росії та світі. 2014 року Симоньян ввійшла до списку російських журналістів, яким заборонений в'їзд до України.

Російський серіал «Ліквідація», знятий у 2007 році режисером Сергієм Урсуляком, демонструє так звану боротьбу радянської влади проти «бандерівців» в Одесі. Стрічка оспівує радянських солдат і карателів НКВС. В Україні фільм заборонений до показу із 31 жовтня 2014 року. Фільм визнано українофобським. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: