Саакашвілі зазіхнув на крісло Труханова

Саакашвілі зазіхнув на крісло Труханова

Скандальний грузинський політик обіцяє поміняти Україну

Екс-голова Одеської ОДА та колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, якого вислали з України, хоче стати мером Одеси. Про це він заявив в інтерв'ю російському виданню Meduza.

«У мене великий борг перед одеситами. Після того, як я поміняю Україну, я обов'язково хочу переїхати до Одеси і стати її мером. Можливо, це і є наступний етап моєї кар'єри», - заявив Саакашвілі.

Він вважає, що поки він був губернатором, у нього не було ніякого впливу на мерію Одеси.

«У мене взагалі ніяких повноважень не було відносно одеської мерії. Одеська мерія повністю в руках бандитів, і ці бандити прямо носять гроші в адміністрацію президента щомісяця», - відзначив політик.

Відзначимо, зараз посаду мера Одеси обіймає Геннадій Труханов. 

Нагадаємо, в липні 2017 року президент України Петро Порошенко своїм указом позбавив Саакашвілі українського громадянства, коли той перебував в США.

Наприкінці 2017 року Саакашвілі оголосили підозру щодо сприяння злочинній організації. За даними Генпрокуратури, лідер «Руху нових сил» співпрацював зі поплічниками колишнього президента Віктора Януковича, щоб захопити державну владу в Україні.

12 лютого 2018 року українські прикордонники затримали Саакашвілі у  київському ресторані «Сулугуні» і літаком депортували до ВаршавиПісля цього Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 2021 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: