У місті Березівка відремонтували подвір'я школи (фото)

У місті Березівка відремонтували подвір'я школи (фото)
Так  стало: школа №1 після благоустрою території
сторінка Березівської міськради у Facebook

Благоустрій території кардинально змінив обличчя навчального закладу

Загальноосвітню школу №1  міста Березівка Одеської області місцева влада хоче зробити справді першою у Березівському районі.

Фотозвіт на сторінці Березівської міської ради у фейсбуці про те, як було і як стало, виклав міський голова Валерій Григораш.

Школа №1 міста Березівка Одеської областіШкола №1 міста Березівка Одеської області

«Всі освітні заклади нашої громади останнім часом змінюються на краще. Ось і черга дійшла до комунального закладу  загальної середньої освіти. Ми повністю замінили в школі систему опалення, зроблено великий обсяг робіт всередині школи. Перші класи отримали все необхідне обладнання і меблі «нової української школи». Багато коштів міська рада виділила на благоустрій території школи», - зазначив міський голова Валерій Григораш.

Разом з тим, міська влада планує виділити ще чималі кошти для продовження модернізації цієї школи. Хочуть облаштувати внутрішні туалети у навчальному закладі та оновити фасад, а також потребує капітального ремонту дах школи.

Зазначимо, що до міста Березівка торік вливалася Вікторівська сільрада зі своїми трьома населеними пунктами. Місцева школа також відчула переваги спільної  з містом ОТГ, бо міська влада почала дбати і про начальний заклад у селі Вікторівка. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: