Силовики в Одесі вилучили великий арсенал зброї та боєприпасів

Силовики в Одесі вилучили великий арсенал зброї та боєприпасів
Вилучена зброя

В Одесі СБУ спільно з Нацполіцією та прокуратурою вилучила велику кількість зброї та боєприпасів

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури вилучили в Одесі велику кількість вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це інформує прес-центр СБУ.

Правоохоронці напередодні святкових днів та пам’ятних для регіону дат, провели масштабну операцію із вилучення із обігу незаконної зброї та боєприпасів в якій було задіяно майже дві сотні співробітників. Під час проведення дев’яти обшуків правоохоронці, зокрема вилучили пістолет Макарова, два пістолети Вальтер, гвинтівку Мосіна, пістолет-кулемет, карабін, понад тисячу патронів різного калібру та заготовки для виготовлення кустарної вогнепальної зброї.

За оперативною інформацією спецслужби, вилучені засоби ураження могли бути використані для здійснення провокацій у місцях масового скупчення людей. Правоохоронці продовжують комплекс заходів із виявлення зброї та боєприпасів, зокрема ввезених на Одещину контрабандою та з району проведення антитерористичної операції.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: