Суд частково скасував арест майна дитячого табору «Вікторія»

Суд частково скасував арест майна дитячого табору «Вікторія»

В таборі будуть розміщувати резервісти

Київський районний суд Одеси частково скасував арешт майна дитячого табору «Вікторія». Про це повідомляє прес-служба суду.

У Київський райсуд надійшло клопотання від Одеської міської ради про часткове зняття арешту майна дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» для тимчасового розміщення військовослужбовців.

Суд встановив, що підставою звернення до суду з таким клопотанням стала необхідність тимчасового розміщення резервістів першої черги - на період воєнного стану.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Одеської міськради на підставі звернення Одеського обласного військового комісаріату.

В судовому засіданні було встановлено, що військовослужбовці планують використовувати тільки кам'яні будівлі санаторію, що виключає можливість впливу на інші об'єкти нерухомості.

Розглянувши клопотання, суд задовольнив його. Таким чином, арешт знято в частині користування майном, а саме - кам'яними будівлями.

Як відзначили в суді, арешт, накладений на дерев'яні будинки і місця пожежі та загибелі дітей - залишився без змін.

Нагадаємо, військові вибрали табір «Вікторія»з трьох варіантів для розміщення бази резервістів. На засіданні 29 листопада члени виконкому Одеської міськради одноголосно вирішили розмістити військовослужбовців в таборі «Вікторія» на час воєнного стану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: