Суд зняв електронний браслет із заступника Труханова

Суд зняв електронний браслет із заступника Труханова
Заступника мера Одеси Павло Вугельман
Фото: odessitua

Прокурор просив суд продовжити строк дії обов'язків, покладених на Вугельмана, на два місяці

Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення про зняття електронного браслету з заступника міського голови Одеси Павла Вугельмана.

Про це йдеться в ухвалі суду.

Зазначається, що прокурор САП Валентин Мусіяка звернувся до суду з клопотанням про продовження строку дії обов'язків, покладених на Вугельмана, на два місяці.

Суд ухвалив частково задовольнити клопотання. Продовжити підозрюваному строк дії обов'язків до 6 серпня 2018 року, покладених на нього ухвалою слідчого судді.

Зокрема, Вугельман не може відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває без дозволу детектива, прокурора або суду; мусить прибувати за кожною вимогою до детективів НАБУ та повідомляти детективів, прокурора або суд про зміну місця проживання. Також він повинен утримуватися від спілкування зі свідками та здати на зберігання свої паспорти.

Раніше, окрім названих обов'язків, Вугельман був зобов'язаний носити електронний браслет.

У березні Апеляційний суд Києва не задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення заступника мера Одеси Павла Вугельмана від посади.

Нагадаємо, що 9 лютого Національне антикорупційне бюро України заочно повідомило про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і чотирьом його заступникам

15 лютого мера Одеси звільнили з-під варти.

Читайте також: Усі гріхи Труханова. За що НАБУ схопило одеського мера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: