Теплодар отримав нові тарифи на тепло

Теплодар отримав нові тарифи на тепло

Офіційний сайт теплодарської міської ради повідомив про встановлення нового тарифу на опалення з 1 січня 2019 року

Як йдеться у повідомленні, нова ціна на газ становить 8361,85 грн з урахуванням ПДВ за 1000 куб. м і включає в себе ціну постачання природного газу НАК «Нафтогаз України», послугу на розподіл природного газу ПАТ «Одесагаз» та послугу на транспортування природного газу АТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз України».

Саме за цією ціною з 8 листопада 2018 року було розпочато постачання природного газу для КП «Одеська ТЕЦ-2». «В той же час, тарифи на теплову енергію для всіх груп споживачів Національна комісія, що здійснює державне регулювання комунальних послуг, встановила тільки 11 грудня 2018 року. Вони почали діяти з 1 січня 2019 р. Цим нанесено комунальному підприємству «Одеська ТЕЦ-2» збитки у сумі більше 3,5 мільйонів гривень тільки від різниці в ціні на природний газ», - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб покращити ситуацію, з 1 січня 2019 року було встановлено нові тарифи для всіх груп споживачів. Так, абоненти житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії платитимуть 2123,88грн/Гкал, а абоненти житлових будинків без приладів обліку теплової енергії – 49,37грн за 1 куб. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення.

Нагадаємо, в Одесі збираються на 72% підняти тариф на тепло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: