У центрі Одеси сталася стрілянина

У центрі Одеси сталася стрілянина

Водій мікроавтобуса «Mercedes» під час конфлікту з охоронцем паркінгу біля ринку «Привоз» здійснив у бік охоронця кілька пострілів з травматичної зброї

До Приморського відділу поліції в м. Одесі звернувся 45-річний співробітник паркінгу з заявою про вжиття заходів до незнайомого йому чоловіка, який в ході сварки почав стріляти в його сторону з пістолета.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції України в Одеській області, повідомляє «Главком».

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що конфлікт між чоловіками стався внаслідок пошкодження  водієм мікроавтобуса шлагбаума. Під час словесної перепалки останній застосував травматичну зброю, після чого зник на автівці в невідомому напрямку», - йдеться у повідормленні.

Також зазначається, що потерпілого було  доставлено до лікарні з діагнозом: стріляна рана лівого передпліччя. Чоловікові була надана необхідна медична допомога та призначено амбулаторне лікування.

Наразі співробітники поліції вживають заходів щодо встановлення особи зловмисника та притягнення його до відповідальності.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: