У День міста в центрі Одеси тимчасово обмежать рух транспорту

У День міста в центрі Одеси тимчасово обмежать рух транспорту

2-4 вересня у зв'язку зі святкуванням Дня міста в центрі Одеси будуть введені тимчасові обмеження руху і парковки автотранспорту

Цьогоріч в Одесі святкові заходи до Дня міста триватимуть з 30 серпня по 5 вересня. 

Основні заходи з відзначення Дня міста відбудуться 2 вересня. Наймасштабнішою і видовищною подією Дня міста стане гала-концерт на Потьомкінських сходах. 

У зв'язку з проведенням святкових заходів, приурочених Дню міста, у центральній частині Одеси вводяться тимчасові зміни, які стосуються руху автотранспорту і паркування. 

З 21.00 1 вересня до 13.00 2 вересня ділянку вулиці Ланжеронівської ріг вулиці Пушкінської буде звільнено від транспорту на час встановлення і урочистого відкриття зірок на Алеї Зірок міста. 

З 09.00 до 13.00 2 вересня рух автотранспорту на розі вулиць Ланжеронівської і Пушкінської буде закрито на період проведення церемонії урочистого відкриття нових імен на Алеї Зірок. 

З 17.00 2 вересня до 00.00 3 вересня у зв'язку з проведенням гала-концерту на Потьомкінських сходів буде закрито рух автотранспорту: 
  • вул. Приморською (від Військового узвозу до Польського узвозу); 
  • Карантинним узвозом (від вул. Канатної до Польського узвозу); 
  • вул. Леха Качинського (від вул. Грецької до вул. Дерибасівської); 
  • Польським узвозом (від вул. Буніна до вул. Приморської); 
  • вул. Пушкінською (від вул. Грецької до вул. Ланжеронівської); 
  • вул. Рішельєвською (від вул. Грецької до вул. Ланжеронівської). 

У зв'язку з проведенням монтажу і демонтажу сцени до 18.00 4 вересня тимчасово обмежено рух автотранспорту до в'їзду на естакаду Морського вокзалу. 

З 13:00 2 вересня до 00.00 3 вересня буде заборонено в'їзд автотранспорту на естакаду Морського вокзалу, крім службового транспорту організаторів та учасників гала-концерту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: