У ЄС закликали притягнути до відповідальності винних у нападі на Михайлика

У ЄС закликали притягнути до відповідальності винних у нападі на Михайлика
Одеський активіст Олег Михайлик та заступник глави представництва ЄС в Україні Анніка Вайдеманн

За словами заступника глави представництва ЄС, її вразила самовідданість активіста

Заступник глави представництва Євросоюзу в Україні Анніка Вайдеманн закликала владу притягти до відповідальності винних у нападі на одеського активіста Олега Михайлика.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

«Я сподіваюсь, що правоохоронні органи України швидко проведуть ретельне розслідування. Винні у скоєнні замаху на Олега повинні буті притягнуті до відповідальності», - зазначила Вайдеманн.

За словами заступника глави представництва ЄС, її вразила самовідданість активіста.

«Під час свого візиту до Одеси я мала нагоду поспілкуватися з Олегом. Мене вразила його самовідданість у боротьбі за верховенство права, законність, прозорість та демократичний розвиток свого рідного міста. На жаль, у цій боротьбі він ризикує життям», - додала вона.

Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту. 

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: