У Малиновському районі нададуть допомогу малозабезпеченим жителям

У Малиновському районі нададуть допомогу малозабезпеченим жителям

Координаційна рада Малиновського району Одеси розглянула питання надання матеріальної допомоги жителям, які опинилися в складній життєвій ситуації

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги жителям Малиновського району (протокол №6). 

Під час засідання були розглянуті звернення громадян пільгової категорії та малозабезпечених громадян, які проживають на території Малиновського району. 

На підставі рішення Координаційної ради 68 жителям району призначено адресну одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових проблем на загальну суму 335,1 тис. грн.: 

  • 9 учасникам війни; 
  • 9 сім'ям загиблих (померлих) ветеранів війни; 
  • 24 інвалідам; 
  • 23 пенсіонерам і тим, хто має статус «діти війни»; 
  • 2 багатодітним сім'ям; 
  • на проведення ремонту будинків (квартир) або компенсацію витрат на його проведення надано допомогу 1 жителю Малиновського району, майно якого постраждало від пожежі на суму 18 тис. грн. 
Одноразова допомога малозабезпеченим громадянам і пільговим категоріям жителів Малиновського району міста Одеси надається в рамках Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення міста Одеси на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14.12.2017 року № 2742-VII

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: