У мене була найбільша в Україні вечірка: засуджений Стерненко прокоментував акцію протесту на Банковій на свою підтримку

У мене була найбільша в Україні вечірка: засуджений Стерненко прокоментував акцію протесту на Банковій на свою підтримку
Стерненко зреагував на протести на Банковій, під час яких обмалювали стіни будівлі Офісу президента
фото: з відкритих джерел

Активіст закликав Зеленського «вилізти з теплої ванни і розпочати діалог»

Засуджений одеський активіст Сергій Стерненко написав чергового листа з Одеського слідчого ізолятора, в якому подякував громадськості за підтримку й протести в його день народження. Про це повідомляє Telegram-канал Сергія Стерненка.

У своєму новому листі Сергій подякував своїм прибічникам за підтримку. «У мене була найбільша в Україні вечірка та найкращий подарунок – ваша небайдужість», – написав він.

Також активіст зреагував на протести на Банковій, під час яких обмалювали стіни будівлі Офісу президента. За його думкою, звинувачувати варто не мітингарів, а людей, котрі своїми несправедливими вчинками спонукали вийти мітингарів на протест. Зокрема, він традиційно називає прізвища Венедіктової, Татарова, Портнова та Авакова.

«Закликаю Зеленського негайно розпочати діалог, вилізти з теплої ванни та діяти як гарант конституційних прав та свобод, а не ховатися від відповідальності. Якщо ж президент і надалі ігноруватиме цю кризу, яку створила його команда, якщо він і далі протистоятиме народові, то тоді дійсно від президента буде толку не більше, ніж від його таблички» – написав Стерненко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: