У місті ремонтують внутрішньоквартальні проїзди

У місті ремонтують внутрішньоквартальні проїзди

У Київському районі Одеси завершено капремонт двох внутрішньоквартальних проїздів, ремонтують тротуар на Люстдорфській дорозі

В Одесі триває планомірна робота міської влади щодо оновлення внутрішньоквартальних проїздів. 

Так, на замовлення управління дорожнього господарства Одеської міськради виконано капремонт внутрішньоквартальних проїздів у Малиновському районі на вул. М'ясоїдівській, між будинками №№1, 3, 3а, 5, 5а, 7, 7а, 7б; на вул. Івана та Юрія Лип (вул. Гайдара) біля будинку №26; на вул. Фабричній, 1/1, 1/2, 1/3; поточний ремонт внутрішньоквартального проїзду на вул. Космонавтів, № 40,42. 

У Приморському районі Одеси відремонтували внутрішньоквартальний проїзд на вул. Маразліївській, 1а, 1б. 

На сьогодні завершені роботи з капремонту двох внутрішньоквартальних проїздів у Київському районі Одеси. Так, на вул. Ак. Вільямса № 57, 63, 63а оновили дорожнє покриття проїжджої частини, відремонтували тротуари, покриття дитячого майданчика та облаштували кишеню для автотранспорту. На внутрішньоквартальному проїзді від будинку №20 на вул. Архітекторській до будинку №81 / 3 на вул. Ак. Вільямса відремонтували проїжджу частину, тротуари, а також пішохідні доріжки. 

На сьогодні проводяться роботи з капремонту тротуару Люстдорфської дороги (на ділянці від трамвайної зупинки «вул. Офіцерська» до будинку №240 на Люстдорфській дорозі). Проектом передбачено укладання тротуарної плитки на тротуарі на площі понад 800 кв.м з облаштуванням бортового каменю. Роботи знаходяться на завершальному етапі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: