У Новобілярській сільраді на Одещині недорахувалися приблизно 1 млн грн

У Новобілярській сільраді на Одещині недорахувалися приблизно 1 млн грн

Одеські аудитори виявили порушень на 746 тис. грн

Фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 746 тис. грн виявили державні аудитори апарату Південного офісу Держаудитслужби під час ревізії селищного бюджету, фінансово-господарської діяльності Новобілярської селищної ради Лиманського району Одеської області. Ревізія охопила період з 01.01.2015 по 30.11.2017.

Про це інформує прес-служба Дераудитслужби України Південного офісу, повідомляє «Главком»

«Аудитори виявили, що при зміні цільового призначення використання земельних ділянок (не пов’язане з веденням сільського та лісового господарства), що належать селищній раді, чотири комерційні структури не відшкодували втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. Через це селищний бюджет недоотримав 327 тис. грн, обласний бюджет – 137 тис. грн, районний бюджет – 82 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Також відмічається, що крім того, зайво витрачено майже 170 тис. грн через завищення підрядними організаціями вартості будівельних робіт. Також аудитори виявили інші порушення фінансової дисципліни, зокрема порушення з нарахування та виплати заробітної плати.

За результатами ревізії до селищної ради застосовано попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами.

За порушення бюджетного законодавства на посадових осіб селищної ради складено чотири протоколи про адміністративне правопорушення. Також направлено вимоги щодо усунення виявлених порушень та недопущення їх надалі.

Матеріали ревізії передані до Служби безпеки України в Одеській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: