У роботу міського громадського транспорту внесено зміни

У роботу міського громадського транспорту внесено зміни

З 1 листопада вносяться часткові зміни в роботу тролейбусних маршрутів по вулиці Рішельєвській

У зв'язку із запланованим демонтажем старих і встановленням нових опор контактної мережі на ділянці від вул. Ланжеронівської до вул. Успенської на вул. Рішельєвській.

З 1 листопада до 20 грудня 2018 г., або до завершення ремонтних робіт, вносяться такі зміни тимчасового характеру в схеми руху тролейбусних маршрутів: 

Маршрут № 7: 
  • у напрямку руху до вул. Ольгіївської - від Італійського бульвару на вул. Канатну, далі за схемою руху тролейбусного маршруту № 5 (на вул. Троїцьку, вул. Новосельського, вул. Ольгіївська, вул. Пастера, пров. Сеченова, вул. Новосельського); 
  • у напрямку руху до вул. Архітекторської - від вул. Новосельського, далі за схемою руху тролейбусного маршруту №5 до Італійського бульвару (вулицею Новосельського на вул. Троїцьку, вул. Канатну), Італійським бульвару на вул. Середньофонтанську (залізничний вокзал) і далі за маршрутом. 

Маршрут № 9: 
  • у напрямку руху до вул. Грецької - від Італійського бульвару на Привокзальну площу, вул. Пушкінську, вул. Грецьку, вул. Канатну і далі за маршрутом. 
Маршрут № 10: 
  • у напрямку руху до Пересипського мосту - від вул. Пушкінської на вул. Грецьку, вул. Канатну, Італійський бульвар, вул. Середньофонтанську (залізничний вокзал) і далі за маршрутом. 
На міському автобусному маршруті №210 - від Пересипського моста до зупинки «вул. Буніна» і від зупинки «Польський узвіз» до Пересипського моста - на вказаний період буде здійснюватися перевезення пасажирів усіх пільгових категорій, передбачених чинним законодавством України, на міськелектротранспорті. 
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: