Український буксир зазнав аварії у Чорному морі, екіпаж врятовано

Український буксир зазнав аварії у Чорному морі, екіпаж врятовано
Український буксир «Паралель» потрапив у сильний шторм в Чорному морі 

Буксир «Паралель» подав сигнал про лихо неподалік від Одеси

Сьогодні вранці український буксир «Паралель» із шістьма членами екіпажу, який перебував у Чорному морі за 37 км від Одеси, подав сигнал лиха, повідомляє «Depo.Одеса», посилаючись на власні джерела в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

За даними інтернет-видання, до машинного відділення буксира прибувала вода. На порятунок було спрямовано два буксири, які перебували поблизу, і два рятувальні катери Державного морського рятувального центру.

Пізніше видання написало, що буксир врятовано, він прямує до порту в Очакові (Миколаївська область) на буксирі «Аркадія».

Зі свого боку «Думская» повідомила, що сьогодні вночі «Паралель» вийшла із Херсона і потрапила у шторм. Через 11 хвилин після отримання сигналу лиха в морі вийшли рятувальні катери ПРК-01 та ПРК-02.

«Через високі хвилі вони не могли розвинути максимальну швидкість, тому прибули до місця події приблизно за годину. До цього моменту біля буксира, який зазнав аварії, уже перебував танкер «Аркадія», який зняв екіпаж у складі шести осіб. Це сталося о 10.17», – ідеться в повідомленні.

«Паралель» – рейдово-портовий робочий буксирний катер типу «Цемес». Його побудовано 1980 року в Астрахані. Зараз належить приватній особі. Буксир приписано до Ізмаїла (Одеська область). 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: