В Ізмаїлі поліцейські затримали легковик, який перевозив 370 кг риби та 21 кг раків

В Ізмаїлі поліцейські затримали легковик, який перевозив 370 кг риби та 21 кг раків

Під час нересту правоохоронці продовжують виявляти факти незаконного вилову риби

Понад 370 кг риби та 21 кг раків вилучили правоохоронці у чоловiка, який незаконно перевозив рибне поголів'я в автомобілі.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Перебуваючи на службі в автопатрулі, поліцейськими групи реагування патрульної поліції Ізмаїльського відділу поліції на трасі Одеса-Рені біля с. Саф'яни був зупинений автомобіль «ГАЗ». При перевірці багажного відділення правоохоронці виявили ящики з різними породами риб і раками.

«Водій не зміг надати документи, що підтверджують законність його дій, надають право на перевезення даного продукту і підтверджують його відповідність ветеринарно-санітарним нормам. На місце події були запрошені співробітники державної екологічної інспекції. Відносно 61-річного чоловіка складений  адміністративний протокол за ч.1 ст.88-1 (порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - розповів начальник Ізмаїльського відділу поліції полковник поліції Роман Галкін.

Правоохоронці нагадують, що заборона на вилов рибного поголів'я введена до 9 червня. Усі факти порушення законодавства будуть фіксуватися поліцейськими. За вчинення даного правопорушення передбаченопокарання у вигляді накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об'єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: