В Ізмаїлі засудили кухарку, що продавала військовослужбовцям амфетамін

В Ізмаїлі засудили кухарку, що продавала військовослужбовцям амфетамін

Жінка збувала наркотики, але недовго

На початку грудня Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області виніс вирок кухарці господарського відділення відділу ресурсного забезпечення прикордонної комендатури швидкого реагування «Ізмаїл» Ізмаїльського прикордонного загону.

Підсудну визнали винною у продажу наркотичних речовин військовослужбовцям. Її засудили до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 1 рік.

Суд встановив, що на початку 2018 року підсудна вирішила незаконно збагатитися. Для цього вона купила у досі невстановлених осіб амфетамін для подальшого збуту. У лютому 2018 підсудна на території військової частини 1474 познайомилася з військовослужбовцем і повідомила йому, що має можливість дістати за винагороду наркотик для нього та інших військовослужбовців.

Знайомий кухарки повідомив про те, що відбувається у військову прокуратуру, а потім провів контрольну закупівлю 2 грамів амфетаміну. Жінка назвала суму 800 грн (по 400 грн за грам) і зажадала гроші вперед. Військовослужбовець передав їй зазначену суму в приміщенні їдальні.

Через деякий час кухарка купила амфетамін у «невстановленої особи» біля входу на КПП. Вона поклала пакетик в кишеню, а потім передала його військовослужбовцю. Відразу після цього її затримали правоохоронці. Її дії кваліфікували за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне придбання і зберігання прсіхотропного речовини з метою збуту).

Підсудна повністю визнала свою провину і погодилася на угоду зі слідством. Після розгляду справи суд визнав її винною і призначив покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з випробувальним терміном в 1 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: