В Одесі біля входу в університет вкрали скульптури левів

В Одесі біля входу в університет вкрали скульптури левів
В університеті не повідомляють, з якого матеріалу були виготовлені скульптури, але за допомогу в їхньому поверненні обіцяють нагороду в розмірі 100 тисяч гривень

Камери відеоспостереження зафіксували, що злодії за кілька днів до злочину оглядали територію

В Одесі невідомі зловмисники вкрали дві скульптури левів з двору приватного Міжнародного гуманітарного університету, що розташований на 5-й станції Великого Фонтану. Про це повідомляється на сайті ВНЗ.

Скульптури прикрашали головний вхід до університету. Камери відеоспостереження зафіксували, що злодії готувалися до крадіжки заздалегідь. Встановлено, що за кілька днів до злочину вони оглядали територію, а потім вночі прийшли з візком і забрали скульптури, накривши їх покривалом.

В університеті не повідомляють, з якого матеріалу були виготовлені скульптури, але за допомогу в їхньому поверненні обіцяють нагороду в розмірі 100 тисяч гривень.

Раніше в Одесі повторно викрали міні-пам'ятник відомого чеського літературного героя - бравого солдата Швейка, який був розміщений на фасаді пивної Гамбрінус.

Також в Одесі вкрали скульптуру улюбленого кота Михайла Жванецького, встановлену на підвіконні Всесвітнього клубу одеситів в квітні цього року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: