В Одесі дітям подарували захоплюючу подорож у доісторичний період

В Одесі дітям подарували захоплюючу подорож у доісторичний період

175 юних одеситів соціально незахищених категорій побували на екскурсії «Живі динозаври» в парку Шевченка

В одеському центральному міському парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка діє одна з найвідоміших і видовищних виставок у світі - «Живі динозаври». Можливість взяти участь в екскурсії і подивитися на моделі стародавніх рептилій у натуральну величину була надана 175 дітям соціально незахищених категорій Одеси. 

Екскурсія для дітей була організована фахівцями Одеського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з КП «Парки Одеси». 

Експозиція «Живі динозаври» ознайомила екскурсантів з найбільшими тваринами, які колись населяли нашу планету. На виставці були представлені 24 моделі динозаврів, а також їх скелети в натуральну величину. Забарвлення і зовнішній вигляд стародавніх рептилій максимально наближені до реалістичного виду, а самі гіганти рухалися - махали хвостами, хитали головами, розмахували крилами і видавали звуки, що створило ефект повної присутності у світі хижаків. 

Діти дізналися багато цікавих фактів про доісторичний період, а також мали можливість прикрасити й отримати в подарунок малюнок улюбленого динозавра. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: