В Одесі грабіжник проломив голову бабусі через 100 гривень

В Одесі грабіжник проломив голову бабусі через 100 гривень

Бабуся зараз в реанімації, вона знаходиться в комі після важкої черепно-мозкової травми

В Одесі грабіжник проломив голову бабусі засновника онлайн-радіостанції Radio more.fm Павла Козлова.

Про це Козлов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«1 квітня о 13.00, в Одесі, на вулиці Терешкової на мою бабусю був здійснений напад. На сходовій клітці її будинку. У Вербну неділю. Я був на місці злочину - це страшне видовище. Бабуся йшла додому, несла пряники і цибулю для посадки. Багато крові», - написав Козлов.

Він додав, що грабіжник проламав голову бабусі через копійчаний телефон і 100 гривень в гаманці.

«Нелюдь зробив це за копійчаний телефон і 100 гривень в гаманці у бабусі. Бабуся зараз в реанімації, вона знаходиться в комі після важкої черепно-мозкової травми. Шансів на те що виживе дуже небагато», - розповів він.

Козлов підкреслив, що сім'я хоче надати розголос цього злочину з двох причин.

«Хочеться подивитися, чи дійсно наші правоохоронні органи можуть круто розкривати не тільки резонансні справи, але і напади на беззахисних бабусь. До речі, початкова версія поліції про інсульт була спростована лікарями. Руслан Форостяк (Ruslan Forostyak), зверніть, будь ласка, увагу. Нелюдь може завтра вбити ще когось, а потім ще і ще. Його потрібно зупинити. Силами поліції або за допомогою нашої обережності. Будьте уважні. Попередьте близьких про те, що такі випадки можуть статися з ким завгодно. 26 березня моїй бабусі виповнилося 84. Міцна і самостійна старенька. Для мене допомогти спіймати і покарати нелюда - справа совісті. Може, це останнє, що я для бабусі зроблю. Допоможіть поширити інформацію. Дякую головлікарю Міської клінічної лікарні № 11 Миколі Турчиніу за професіоналізм і чуйність», - заявив внук потерпілої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: