В Одесі нагородили переможців фестивалю-конкурсу виконавців на ударних інструментах

В Одесі нагородили переможців фестивалю-конкурсу виконавців на ударних інструментах

Юні музиканти з України, Польщі та Франції представили свою творчість на Першому фестивалі-конкурсі виконавців на ударних інструментах «Odessa percussion fest»

З 27 по 30 вересня 2019 вперше в Одесі проходив Перший Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців на ударних інструментах «Odessa percussion fest».

У конкурсі «Odessa percussion fest» взяли участь 20 учнів музичних шкіл, студій, творчих вишів міст України, Польщі і Франції. Конкурс проходив серед виконавців на марімбі, вібрафоні, ксилофоні та інших ударних інструментах. Учасники змагалися в різних вікових категоріях, починаючи з учнів дитячих художніх шкіл, закінчуючи студентами вищих музичних навчальних закладів: консерваторій, музичних академій, музичних факультетів педагогічних університетів та виконавцями, які підвищують свій професійний рівень.

29 вересня у Великій залі Одеської філармонії відбулося нагородження переможців фестивалю-конкурсу «Odessa percussion fest», а також викладачів і концертмейстерів. Захід проходив у рамках філармонічного абонементу № 2 «Ми з майбутнього ... або 90 років потому», автором якої є Дитяча музична школа № 3 м Одеси.

У гала-концерті виступили члени журі: професор Музичної академії м. Лодзь (Польща) Петро Сутт, професор Школи музики тройську університету (м. Трой, США) Адам Блаксток, лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Сербії, Молдові, Україні, кандидат мистецтвознавства Ганна Рало, ансамбль ударних інструментів під керівництвом лауреата міжнародних конкурсів в Італії та Німеччині, кандидат мистецтвознавства, доцент Олексій Рало, а також переможці фестивалю.

Також у рамках фестивалю-конкурсу в ДМШ № 3 відбулася міжнародна науково-практична конференція з історії, теорії та практики гри на ударних інструментах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: