В Одесі оголошено торги на послуги стерилізації та вакцинації безпритульних котів

В Одесі оголошено торги на послуги стерилізації та вакцинації безпритульних котів

Департамент екології оголошує відкриті торги. Предмет закупівлі: послуги стерилізації та вакцинації безпритульних тварин (котів/кішок) на території Одеси

В рамках Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Одесі на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 268-VII, департамент екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради згідно Закону України «Про публічні закупівлі» оголошує проведення процедури закупівлі-відкриті торги на предмет закупівлі надання послуг стерилізації та вакцинації безпритульних тварин (котів/кішок) на території міста Одеси з поділом на відповідні райони.

Взяти участь у відкритих торгах щодо стерилізації та вакцинації безпритульних тварин (котів/кішок) запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності.

Відповідно до п.п. 3 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України участь у тендері можуть брати лише фізичні особи-підприємці, які знаходяться на ІІІ групі платників єдиного податку.

За роз’ясненнями та додатковою інформацією можна звертатись до департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради за адресою:

м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д, або за тел. (048) 753-14-88.

Пропозиції приймаються до кінця січня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: