В Одесі охоронець Московської церкви напав на журналістку (відео)

В Одесі охоронець Московської церкви напав на журналістку (відео)

Після виклику правоохоронців, слідчий прийняв на місці заяву про перешкоджання журналістській діяльності

Фото: УСІ

Охоронець Іллінського монастиря штовхнув журналістку і вибив камеру

У п'ятницю, 17 квітня, охоронець одеського Іллінського монастиря РПЦ в Україні напав на фотокореспондента УСІ Владиславу Швець, поліція почала перевірку.

Про це повідомляється на сайті видання.

«Журналісти Анна Покровська і Владислава Швець знімали репортаж про підготовку до Великодня, і зайшли на задній двір монастирського храму, де проходила служба. Охоронець намагався їм перешкодити, а після того, як журналісти закінчили зйомку і пішли з території, підійшов до Владислави, штовхнув її і вибив камеру», - пише ЗМІ

Після виклику правоохоронців, слідчий прийняв на місці заяву про перешкоджання журналістській діяльності.

«Представник керівництва монастиря вибачився відразу після інциденту. Але юрист єпархії поводилася агресивно і стверджувала, що територія монастиря була закрита, що не відповідає дійсності. Там велася служба, і кореспонденти УСІ зафіксували це на відео», - додає видання.

«Відомості за заявою громадянки поліцейські зареєстрували в установленому законом порядку, проводиться перевірка», - прокоментували інцидент в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

До слова, у МВС заявили, що поліція не допустить провокацій та масового скупчення людей біля храмів під час Великодніх служб.

Цьогоріч віряни святкуватимуть Великдень вдома мати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: