В Одесі розпочинається опалювальний сезон

В Одесі розпочинається опалювальний сезон

У зв`язку з очікуваним похолоданням з 22 жовтня в Одесі поетапно включать системи теплопостачання. Найперше проводиться включення об'єктів охорони здоров`я, шкіл і дошкільних закладів

Відповідно до розпорядження № 918 від 19.10.2018 р. і у зв'язку з очікуваним погіршенням погодних умов з 22 жовтня 2018 року в Одесі розпочинається опалювальний сезон 2018-2019 р. 

Про це інформує прес-служба Одеської міськради, повідомляє «Главком».
 
Минулої п'ятниці, 19 жовтня 2018 року, відбувся брифінг, присвячений початку опалювального сезону 2018-2019 року в Одесі. Заступник директора департаменту міського господарства Сергій Агуца і головний інженер комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» Олександр Михайлов розповіли журналістам про готовність систем теплопостачання до роботи в зимовий період. 

Всі котельні (140), що знаходяться на балансі КП «ТГО», підготовлені до роботи в зимовий період. З 4-х котелень, які перебувають на обслуговуванні, також всі готові до роботи. 
 
Включення систем теплопостачання буде проводитися поетапно: найперше тепло отримають об'єкти охорони здоров'я, а також школи та дошкільні заклади. 
 
Забезпечення теплоносіями житлових і адміністративних будівель контролюватимуть районні адміністрації та департамент міського господарства. 
 
Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на першого заступника міського голови Анатолія Орловського. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: