В Одесі розвивають мережу сімейних амбулаторій

В Одесі розвивають мережу сімейних амбулаторій

На 15-й станції Великого Фонтану в Одесі проводять капітальний ремонт амбулаторії сімейної медицини

Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради продовжує системну роботу щодо поліпшення якості і підвищення доступності медичної допомоги для одеситів. 

У Київському районі Одеси за рахунок коштів міського бюджету проводиться капітальний ремонт амбулаторії сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 за адресою: Фонтанська дорога, 110. 

Сімейна амбулаторія розташована на другому поверсі будівлі міської лікарні №8. Тут будуть вести прийом 8 сімейних лікарів, у яких медичну допомогу отримають близько 15-ти тисяч одеситів. 

У приміщеннях амбулаторії у процесі ремонтних робіт встановлені сучасні енергозберігаючі вікна, проведена повна заміна систем тепло- і водопостачання, а також інших інженерно-технічних комунікацій. Наразі ведуться внутрішні оздоблювальні роботи, монтаж підвісних стель із вбудованою системою освітлення, прокладання телефонних та інтернет-кабелів. 

Після завершення ремонтних робіт сімейна амбулаторія буде оснащена сучасним медичним обладнанням та меблями. Уже в нинішньому році жителі Фонтана зможуть отримати тут весь спектр первинної медичної допомоги в комфортних умовах. 

Минулого року в Одесі було відкрито чотири нові сімейні амбулаторії: дві - у Київському районіі дві - у Приморському. Проводиться капітальний ремонт будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги №10 на вул. Житомирській. Всього ж за останні чотири роки в Одесі капітально відремонтовані приміщення і оснащені новим обладнанням 22 амбулаторії сімейної медицини. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: