В Одесі тимчасові переселенці отримують соціальну допомогу

В Одесі тимчасові переселенці отримують соціальну допомогу

У Київському районі на засіданні моніторингової групи підбили підсумки роботи за 5 місяців 2018 року з надання допомоги вимушеним переселенцям

У Київській районній адміністрації під керівництвом першого заступника голови Тетяни Проданчук відбулося засідання тимчасово діючої моніторингової групи з виявлення незареєстрованих на материковій частині України вимушених переселенців, які виїхали з тимчасово окупованої території АР Крим та районів проведення АТО.

На засіданні підбили підсумки роботи служб Київського району за 5 місяців 2018 року з надання допомоги вимушеним переселенцям.

Станом на 01.06.2018 року районним управлінням соціального захисту населення поставлені на облік 8052 людини, у тому числі 5807 родини, з них: 4017 осіб працездатного віку, 1647 - неповнолітніх, 310 - інвалідів та 2068 - пенсіонерів.

На обліку в Одеському міському центрі зайнятості станом на 13.06.2018 року перебуває 49 осіб, за 5 місяців 2018 року працевлаштовані 17 внутрішньо переміщених осіб, 6 осіб пройшли професійне навчання.

Районним відділом ГУ Державної міграційної служби України в Одеській області 99 внутрішньо переміщеним особам оформлено та видано ID картки; 59 особам вклеєні в паспорт громадянина України фотографії; 190 особам оформлено та видано або замінені паспорти громадянина України для виїзду за кордон.

Станом на 01.06.2018 року в Центральному об'єднаному управлінні ПФУ в Одесі перебувають на обліку 6352 внутрішньо переміщених осіб.

34 сім'ям із числа вимушених переселенців районним відділом соціальної роботи Одеського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надано 193 послуги (інформаційних, психологічних, юридичних та педагогічних).

За сприяння територіального відділу освіти Київського району 159 дітей із числа вимушених переселенців пройшли оздоровлення в дитячих дошкільних закладах району. 220 учнів шкіл із числа дітей вимушених переселенців відпочивали в пришкільних таборах з денним перебуванням. Двоє дітей наразі відпочивають у дитячому таборі «Артек-Буковель» та одна дитина - в Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

Діти вимушених переселенців забезпечувалися підручниками, учні початкових класів - безкоштовним сніданком за рахунок коштів міського бюджету.

Проблемні питання, що виникають під час проведення роботи з внутрішньо переміщеними особами, вирішуються в робочому порядку завдяки тісній співпраці всіх служб Київського району.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: