В Одесі у приватному будинку вибухнула граната

В Одесі у приватному будинку вибухнула граната

Невідомі особи кинули гранату в вікно житлового будинку

Співробітники Малиновського відділу поліції Одеси розслідують обставини вибуху гранати, що стався сьогодні ввечері у приватному будинку на вул. Бажана, у південно-західній частині міста.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

«На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомі особи кинули гранату в вікно житлового будинку, після чого стався вибух. На місце події прибула слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції та спеціалісти-вибухотехніки», – зазначили в поліції.

Відомості про подію внесено до ЄРДР, правоохоронці здійснюють першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, 23 вересня близько 15:00 поблизу населеного пункту Малоянисоль під час пожежі на полях сільськогосподарських виробників відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі. Внаслідок цього на об’єкті виникла пожежа.

З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації, на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України на чолі із заступником міністра оборони України.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, на місце виїхали співробітники Нікольського відділу поліції та відповідальні від керівництва поліції Донеччини спільно з військовою прокуратурою області і проводять перевірку за фактом детонації боєприпасів. Правоохоронці взяли територію в оточення, аби люди не потрапили у вогняну пастку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: