В Одесі відкриється творча виставка «Чорномор`я»

В Одесі відкриється творча виставка «Чорномор`я»

Художники з різних країн світу - учасники творчого симпозіуму «Мелодії степу і моря» - представлять свої роботи на виставці «Чорномор'я»

8 листопада 2018 року у Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі Одеси відбудеться урочисте відкриття виставки творчих робіт українських та іноземних художників «Чорномор'я». 

Початок - о 16:00. 

Організатори заходу - Громадська організація «Спілка майстрів «Берег Овідія» спільно із міською художньою галереєю. 

Виставка присвячена відзначенню в Україні Дня працівників культури та майстрів народної творчості. 

До експозиції увійшло 30 робіт художників з різних країн світу – учасників міжнародного творчого симпозіуму «Мелодії степу і моря» (куратор - заслужений художник України Михайло Пархоменко). У полотнах відображено сучасний погляд художника на історичне минуле. 



Темою симпозіуму стало перебування давньоримського поета Публія Овідія Назона в Північно-Західному Причорномор'ї - його творчість та переживання. 

Дві творчі групи художників писали свої картини в Овідіопольському районі та на о. Зміїний. У їхніх полотнах органічно переплелися давньоримські мотиви ліричних елегій Овідія і таємничість легенд древніх греків. 

Історія і унікальна природа нашого краю завжди були привабливими для творчих людей. Міжнародний творчий симпозіум «Мелодії степу і моря» зібрав художників з різних міст України, Польщі, Білорусі, а також далекого острова Реньон (Франція). Для художників по-новому розкрився острів Зміїний - скелястий, загадковий, оповитий древніми таємницями. 

Виставка проходитиме за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 4б, Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир, Будинок милосердя, 2-й поверх. 

Експозиція працюватиме для відвідувачів з 8 листопада по 5 грудня 2018 року.

Вхід – вільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: