В Одесі відзначать День гідності та свободи

В Одесі відзначать День гідності та свободи

21 листопада з нагоди Дня Гідності та Свободи в Одесі відбудеться ритуал покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку

21 листопада 2018 року в Україні відзначатимуть п’яту річницю початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), та вшановуватимуть громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності. 

Памятні заходи, приурочені до цих подій, пройдуть і в Одесі. 

Так, 21 листопада 2018 року о 10:00 в центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка у м. Одесі відбудеться урочиста церемонія покладання корзин та квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. 

На час проведення ритуалу покладання корзин та квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку – з 09:40 до 10:20 – буде тимчасово припинений рух транспортних засобів на ділянці від будинку № 24 до будинку № 36 по вул. Маразліївській та по пров. Сабанському. 

Також впродовж листопада в дошкільних, позашкільних і закладах загальної середньої освіти та бібліотечних установах міста пройдуть заходи, присвячені революційним подіям 2004 року та Революції Гідності, її учасникам, учасникам антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях та значенню цих подій у розвитку громадянського суспільства. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: