В одеській мерії відбулася зустріч з німецькими меценатами

В одеській мерії відбулася зустріч з німецькими меценатами

Віце-мер Одеси Світлана Бедрега зустрілася з представниками міжнародного благодійного фонду, який надає гуманітарну допомогу медичним, соціальним закладам міста і малозабезпеченим одеситам

2 жовтня 2018 року в одеській мерії відбулася зустріч заступника Одеського міського голови Світлани Бедреги з представниками міжнародного благодійного фонду «Різдвяний конвой», членами асоціації «Круглий стіл» («Round Table») Клеменсом Міхаелем Крістманном та Томасом Фюрером. 

На зустрічі були присутні: представники департаменту праці та соціальної політики, департаменту міжнародних зв'язків Одеської міськради, Міського центру гуманітарної допомоги, інформаційного та господарського забезпечення, громадської організації «Реабілітаційний центр Святого Павла». 

Учасниками зустрічі також стали слабочуючі діти з малозабезпечених сімей, які відпочивали цього літа в молодіжному таборі в Німеччині й отримали сучасні слухові апарати, їхні батьки та вчителі. 

Учасникам зустрічі представили фотопрезентацію про відпочинок дітей в оздоровчому таборі в німецькому місті Кауб. 

«Одним із головних завдань влади міста, мера Одеси Геннадія Труханова є турбота про юних одеситів, особливо дітей-сиріт, тих, у кого проблеми зі здоров'ям, щоб вони мали можливість отримати освіту, відпочити й оздоровитися влітку. У липні цього року слабочуючі діти Одеси побували на відпочинку в Німеччині завдяки нашим партнерам і фінансовій підтримці з боку міста. Ми щиро вдячні представникам німецької сторони, всім, хто був причетний до організації цієї поїздки, і сподіваємося на подальшу співпрацю, щоб дитячі мрії продовжували збуватися», - зазначила Світлана Бедрега. 

«Цей проект вдалося здійснити за участю і комунікації багатьох людей, небайдужих до дітей. І посмішки дітей, їхні позитивні відгуки - найбільша подяка для нас. А концерт, який діти підготували і представили в Німеччині під час відпочинку, залишив незабутні враження, і ми досі про нього згадуємо», - сказав представник міжнародного благодійного фонду «Різдвяний конвой», член асоціації «Круглий стіл» Клеменс Міхаель Крістманн. 

На знак подяки за надану гуманітарну допомогу й оздоровлення дітей віце-мер Світлана Бедрега вручила німецьким меценатам подарунки від міста. 

Також гості отримали подарунки від дітей, які вони виготовили власноруч. 

 Благодійна організація міжнародного благодійного фонду «Різдвяний конвой» («Weihnachtspäckchenkonvoi gGmbH»), асоціація «Круглий стіл» («Round Table») з 2014 року надають благодійну гуманітарну допомогу медичним, соціальним закладам, організаціям і соціально незахищеним верствам населення м.Одеси. 
За чотири роки прийнято дванадцять гуманітарних вантажів загальною вагою 192,3 т і вартістю 411,7 тис. євро. 
Крім того, другий рік поспіль за підтримки благодійної організації «Круглий стіл» проводиться оздоровлення дітей соціально незахищених категорій у дитячому таборі в місті Кауб. 
Так, влітку 2017 року в оздоровчому дитячому закладі відпочивали 20 дітей-сиріт та дітей, які перебувають під опікою, у липні цього року - 30 дітей зі зниженим слухом. Під час літнього відпочинку німецька сторона забезпечила дітей слуховими апаратами нового покоління, попередньо провівши медичне обстеження, підбір і налаштування апаратів з урахуванням особливостей слуху кожної дитини. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: