В Одеській області планують побудувати сонячну електростанцію

В Одеській області планують побудувати сонячну електростанцію

Земельна ділянка, на якій буде розташована споруда, складає 50 гектарів

В Одеській обласній державній адміністрації погодили детальний план території, де планують розташувати ще одну сонячну електростанцію. Очікується, що нові об’єкти на ділянці площею в 50 гектарів забезпечать відновленою енергією споживачів населених пунктів Лиманського району. Про це стало відомо під час чергового засідання архітектурно-містобудівної ради, повідомляє «Главком». 

«Представлені об’єкти мають надзвичайно важливе значення для соціально-економічного розвитку території. Зокрема,  для кожного населеного пункту та області, в цілому. Плануємо створити спеціальну комісію, яка розглядатиме складні проекти перед засіданням, аби потім якісно втілити їх в життя», - зазначила начальник управління з питань містобудування та архітектури Одеської обласної державної адміністрації Надія Бєлєнко.

Під час чергового засідання члени архітектурно-містобудівної ради розглянули детальні плани двох сіл Подільського району: Мардарівки і Топік. У проекті передбачається чітке визначення меж населених пунктів, проведення централізованого водопостачання, реконструкція доріг, школи та дитячого садочка.

Також погоджено зміни щодо детальних планів території двох населених пунктів Лиманського району. Попередньо, проекти отримали погодження від усіх профільних служб та пройшли громадські слухання. Окрім того, схвалено детальний план території розміщення об’єктів протизсувних споруд на земельній ділянці площею у 18 гектарів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: