В Одеській області почала працювати міжнародна програма підтримки створення ЦНАПів

В Одеській області почала працювати міжнародна програма підтримки створення ЦНАПів

На Одещині почала працювати Програма сприяння утворенню Центрів надання адміністративних послуг «U-LEAD з Європою».

14 березня відбулася її перша інформаційна сесія. Про це проінформувала заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, повідомляє «Главком»..

«Розбудова мережі ЦНАПів в Україні – це секторальний вимір реформи децентралізації і одне з пріоритетних завдань влади. Сподіваємося на партнерство та співпрацю у рамках Програми «U-LEAD з Європою», а також розраховуємо на системну допомогу у впровадженні реформи в Одеському регіоні», - зазначила заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

У рамках Програми здійснюватиметься підтримка створення та модернізації ЦНАПів в об’єднаних територіальних громадах (або в громадах-потенційних центрах ОТГ) у 22 областях України. Cеред них – Одеська область.

«ЦНАП – це новий формат комунікації влади і суспільства. Така комунікація має бути зручною, комфортною і не створювати бар’єри. Це – крок до європейського суспільства в Україні, який є одним із принципових результатів децентралізації”, - підкреслила Світлана Шаталова.

Зазначимо, умови участі у Фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» щодо створення ЦНАПів за посиланням: https://goo.gl/t5KkV1. Термін прийому заявок на участь в першому раунді – до 31 березня 2018 року.

Довідково: «U-LEAD з Європою» є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги з підтримки децентралізації для України. Програма фінансується Європейським Союзом та країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: