В Одеській області відзначили День Національної гвардії України

В Одеській області відзначили День Національної гвардії України

Військовослужбовців Одеської області привітали з 4-ю річницею відновлення Національної гвардії України.

Почесні грамоти Одеської обласної державної адміністрації за відданість військовій присязі та українському народові у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України отримали найкращі гвардійці. Із професійним святом воїнів привітав заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.

Про це інформує прес-служба Одеської ОДА, повідомляє «Главком».

«Вітаю всіх воїнів Нацгвардії з професійним святом! Коли на Сході почалася війна, бійці Нацгвардії одними з перших пішли на фронт захищати територіальну цілісність та суверинітет нашої держави. На жаль, не буває війни без втрат. За ці роки загинули 212 бійців Нацгвардійції. Кожна загибель - непоправна втрата для нас, для всієї України! Шановні воїни, для всіх нас ви є взірцем героїзму, мужності та відданості країні!», — наголосив заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.

Зазначимо, 26 березня урочистості відбулися на території військової частини Південного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Хвилиною мочання присутні вшанували пам'ять про загиблих воїнів Національної гвардії України у зоні проведення Антитерористичної операції.

Національна гвардія України була вiдновлена у березні 2014 року. До її складу входять внутрішні війська України, добровольці та патріоти, які стали на захист народу і державності України. Професійне свято відзначається щорічно – 26 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: