В Одеській області зберігається підвищена пожежна небезпека

В Одеській області зберігається підвищена пожежна небезпека

У минулому році збитки через пожежі на полях зернових культур склали більше півтора мільйона гривень

Цьогоріч у 15 районах Одеської області зареєстровано вже близько 290 випадків спалювання сухої рослинності. Про це стало відомо під час селекторної наради в Одеській обласній державній адміністрації. 

«Торік збитки через пожежі на полях зернових культур у різних районах Одеської області склали більше півтора мільйона гривень. Наразі у регіоні не вистачає соціальної реклами про пожежну безпеку. На це питання я вкотре звертаю увагу представників управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Людям необхідно нагадувати про правила пожежної безпеки. Також голови РДА та ОТГ мають додатково організувати роз’яснювальну роботу серед місцевих мешканців та сільськогосподарських підприємців», — підкреслив перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.

Зазначимо, за інформацією ДСНС, 8 червня у Білгород-Дністровському районі горіла cуха трава на площі близько 4 гектарів, а 17 червня сталася пожежа у Роздільнянському районі, в результаті якої згоріли 30 тонн сіна.

Нагадаємо, господарства Одеської області вже розпочали збирання ранніх зернових та зернобобових культур. Цьогоріч їх загальна площа складає більше 1 мільйона гектарів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: