В Одеський порт зайде круїзний лайнер з Великобританії

В Одеський порт зайде круїзний лайнер з Великобританії

До гавані Одеського порту зайде круїзний лайнер MV «Aegean Odyssey» англійської компанії, який прямує до Болгарії.

Про це під час конференції «Міжнародна співпраця та партнерство в туризмі» повідомив т.в.о. начальника управління туризму, рекреації та курортів Одеської обласної державної адміністрації Олександр Шека.

«Одеська область має великий потенціал для круїзного туризму. Його розвиток дозволить збільшити туристичний потік, сприятиме популяризації регіону та залученню інвестицій. І підтверджений захід лайнеру англійської компанії є одним із важливих зрушень у цьому напрямку», — підкреслив т.в.о. начальника управління туризму, рекреації та курортів Одеської обласної державної адміністрації Олександр Шека.

Під час конференції своїм досвідом та баченням шляхів розвитку туристичної галузі поділилися заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Михайло Тітарчук, директор Національної туристичної організації Іван Ліптуга, іноземні експерти з Норвегії, Великобританії, Німеччини, Греції, Нідерландів, а також представники Закарпаття, Львову та Харкова. Даний захід має сприяти створенню міжрегіональних та міжнародних зв’язків у сфері туризму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: